Bratislava

Námestie hraničiarov 35

Poprad

Dlhé hony 12

Vstupné vyšetrenie chrupu. Ako prebieha?

smart dental

Obsah článku:

Diagnostika

Vieme, že návšteva zubného lekára je pre mnoho ľudí skôr nepríjemnou a nevyhnutnou záležitosťou, no na našej klinike by sme radi dosiahli opak. Už prvý kontakt s personálom v príjemnom prostredí klniky vo Vás môže zanechať dobrý pocit.

RTG / 3D CBCT

Na začiatku vstupného vyšetrenia sú pre nás dôležité dôvody, ktoré Vás na našu kliniku privádzajú a zaujíma nás Váš celkový zdravotný stav. Následne detailne vyšetríme Váš chrup a všetky tkanivá súvisiace s ústnou dutinou, zhotovíme RTG snímky a v prípade potreby aj 3D CBCT, nakoľko na klinike disponujeme aj týmto zariadením a máme tak všetko pod jednou strechou.

vstupne vysetrenie
RTG VYŠETRENIE

Použitie mikroskopu

Pri intraorálnom vyšetrení chrupu používame operačný mikroskop, čo nám umožňuje zachytiť aj najmenšie zmeny na tvrdých zubných tkanivách a slizniciach. Zameriavame sa na kontrolu prítomnosti zubných kazov, kontrolu stavu existujúcich výplní, koruniek a mostíkov a zhodnotenie celkovej funkcie a estetiky Vašich zubov.

Rovnako dôležitým je pri vstupnom vyšetrení aj vyšetrenie ďasien. S Vaším stavom Vás detailne a zrozumiteľne oboznámime. Veríme, že Vaša znalosť a pochopenie je rovnako dôležité, ako všetky ostatné kroky. Následne si spoločne podrobne preberieme možnosti liečby, čoho súčasťou je aj názorná ukážka na modeloch a obrázkoch. Chceme, aby ste dostali maximálne množstvo informácií.

vstupne vysetrenie
VYŠETRENIE MIKROSKOPOM

Individuálny a detailný plán liečby

Liečebný plán predstavuje súhrn všetkých zistených problémov. Sú v ňom zrozumiteľne a podrobne uvedené návrhy na ich riešenie spolu s časovým rozložením jednotlivých krokov liečby a podrobné finančné kalkulácie kompletnej starostlivosti.

Tieto dokumenty si so sebou odnášate domov v tlačenej forme. Môžete si ich v pokoji prezrieť a lepšie sa tak oboznámiť s jednotlivými krokmi liečby.

Odber noviniek a akcií

Odoslaním súhlasíte so spracúvaním e-mailovej adresy na účel zasielania komerčných a nekomerčných správ.

Naše zásady

Nami navrhnutá liečba na základe vstupného vyšetrenia zahŕňa vždy komplexné ošetrenie chrupu s ohľadom na Vaše individuálne potreby a požiadavky. Výsledkom je ošetrenie s čo najlepšou prognózou, komfortom a estetickou kvalitou.

Odrážajú sa v ňom  Vaše individuálne potreby, pričom je koncept liečby vždy postupný a jednotlivé kroky na seba nadväzujú. Zahŕňa všetko od prevencie zubného kazu a ochorení ďasien, parodontologickej starostlivosti, chirurgických ošetrení, ošetrení zubných kazov, endodontických  ošetrení až po estetické ošetrenie chrupu vrátane bielenia zubov, ošetrenie dentálnymi implantátmi a protetické ošetrenie (korunky). Viac informácií nájdete v sekcii služby.

Vaše želania a predstavy sa snažíme v liečebnom procese rešpektovať, a to najmä čo sa týka, požiadaviek na estetickú kvalitu a finančnú náročnosť ošetrenia. Kompromisy  však nemôžeme robiť v otázke funkčnej kvality ošetrenia a zabezpečenia čo najlepšej prognózy.

vstupne vysetrenie
KONZULTÁCIA

Hodnotenie pacientov

Vstupné vyšetrenie zadarmo

PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV!

Vstupné vyšetrenie máte u nás zadarmo. Stačí vyplniť formulár a my sa vám ozveme.
MDDr. Dana Václaviková

MDDr. Dana Václaviková

Zubná lekárka, Bratislava

Zaujal vás článok? Zdieľajte ho so svojim okolím!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Už žiadne ďalšie články

Menu