Bratislava

Námestie hraničiarov 35

Poprad

Dlhé hony 12

Celková anestézia a jej využitie v zubnom lekárstve

celkova anestezia

Obsah článku:

Celková anestézia

Snívajte o krásnom a zdravom úsmeve a Váš sen sa môže súčasne stávať realitou. Naša klinika vie plniť sny, a preto Vám ponúkame možnosť ošetrenia v celkovej anestézii.

Celková anestézia je stále bežnejšou a populárnejšou formou bezbolestného ošetrenia pacientov a má svoje právoplatné miesto v dnešnej modernej stomatológií.

Najčastejšie sa zákroky v celkovej anestézii vykonávajú u pacientov s panickým strachom či úzkosťou, ale aj u pacientov, ktorí sú klasicky neošetriteľní kvôli celkovému ochoreniu. Počas tohto zákroku nebudete nič cítiť, nebudete si nič pamätať a napriek tomu úspešne absolvujete tak obávanú návštevu u zubára.

celkova anestezia

Ako prebieha zákrok v celkovej anestézii?

Celý zákrok sa starostlivo vopred naplánuje a ste oboznámený s tým, čo sa bude počas celkovej anestézie diať. Po absolvovaní predoperačných vyšetrení sa v priestoroch našej kliniky zveríte do rúk tímu profesionálov pod vedením našich zubných lekárov.

Veľmi dôležitým členom tohto tímu je anestéziológ MUDr. Jaroslav Šalkovský, ktorý starostlivo monitoruje celý priebeh zákroku. Po ošetrení a prebudení odchádzate domov v sprievode osoby, ktorá s Vami na daný zákrok prichádza, a to  bez akejkoľvek spomienky na priebeh zákroku.

celkova anestezia

Odber noviniek a akcií

Odoslaním súhlasíte so spracúvaním e-mailovej adresy na účel zasielania komerčných a nekomerčných správ.

Je zákrok úplne bezbolestný?

Áno. Pri celkovej anestézii je pacient uvedený do spánku, a preto je výkon úplne bezbolestný. Takto je možné v ústach pacienta počas jednej návštevy vykonať viacero zákrokov.

Vďaka tomu je tento druh anestézie obľúbený práve u pacientov s panickým strachom či úzkosťou.

celková anestézia

Môžu nastať po zákroku nejaké komplikácie?

Ošetrenie v celkovej anestézií je bezpečný výkon a ku komplikáciám dochádza veľmi ojedinele. Najčastejšie sa stretávame s malátnosťou, ospalosťou, zhoršenou koordináciou pohybov, pocitom zimy, alebo prechodnou triaškou po samotnom zákroku. Tieto komplikácie však odznejú sami v priebehu krátkej doby. Po zobudení je pacientovi poskytnutá maximálna pozornosť a starostlivosť.

Naskakuje vám husia koža pri pomyslení na zvuk zubnej vŕtačky? Celková anestézia je tu možno práve pre Vás.

celková anestézia

Celková anestézia v Smart Dental Clinic

ZAUJAL VÁS ČLÁNOK?

OBJEDNAJTE SA NA VYŠETRENIE EŠTE DNES!
  • Celková anestézia 320 €

    Pri prvej hodine

  • Príplatok 280 €

    Za každú ďalšiu hodinu

MUDr. Jaroslav Šalkovský

MUDr. Jaroslav Šalkovský

Anestéziológ

Zaujal vás článok? Zdieľajte ho so svojim okolím!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
bielenie zubov bratislava
Bielenie zubov, ako na to?

Obsah článku: Bielenie zubov Bielenie zubov je estetická korekcia farby zubov, ktorá sa vykonáva pod odborným dohľadom v zubných ordináciách. Na trhu sú dnes dostupné rôzne 

Už žiadne ďalšie články

Menu